U hoort het overal, er zit veel potentieel in Virtual Reality, Augmented Reality, 360° foto/video.. Dankzij de omvangrijke investering van de entertainmentsector worden deze technologieën nu ook beschikbaar voor een breder publiek. Vanuit verschillende sectoren zorgt dit voor een groeiende belangstelling voor meer inzichten over de ontwikkeling en de inzetbaarheid ervan.

Wat zijn de laatste stand van zaken omtrent deze immersieve technologieën?
Wat leeft op internationaal niveau op vlak van VR/AR/360 casussen?
Wat kunnen deze technologieën voor mijn organisatie betekenen? 

De Hogeschool West-Vlaanderen en Thomas More slaan de handen in elkaar om in het kader van hun lopende VR/360 TETRA projecten uw organisatie te inspireren met de diverse mogelijkheden van deze technologieën, dit steeds met een objectieve en nuchtere kijk.

 

DATUM EN TIJD

di 3 oktober 2017

12:30 – 18:00 CEST

LOCATIE

Thomas More Mechelen – Campus De Ham

21 Raghenoplein

2800 Mechelen

 

Inschrijven kan hier.